Tjejmilen! Tur och otur...

För min del kunde loppet inte ha gått bättre! Lagom utgång, aningen svag i mitten kanske, men med en dextrosoltablett efter 6 kilometer fick jag till en grym avslutning! Tiden 42,58 var nästan 3 minuter snabbare än förra året! Grymt kul också att ha sekunderna på sin sida så att man kom under 43! ;)

Det trista med dagen var att Hasse och jag fick bege oss ända till sjuktältet för att hitta Tove efter loppet. Totalutmattad var hon, stackarn. Hade spytt en massa och man kunde knappt få kontakt med henne i början. Hon var verkligen riktigt illa därän. Undrar verkligen vad som gick fel, för tjejen är ju VERKLIGEN VÄLTRÄNAD. Grymt imponerad av att hon kämpade sig i mål på en tid bara 1 minut över pers!

Efter lite cola mådde hon dock betydligt bättre och jag hoppas att hon repar sig helt nu under kvällen.

Vi skämtade om det innan, att oavsett vrickade fötter eller spyor skulle vi kämpa oss i mål för att få Tjejmilens jubileumsmedalj! (Loppet firade 25 år) Haha... Det var ju onekligen ett löfte som hölls! ;)

                   

Bra!

...att man efter 216 urinprov, 103 EPO-tester samt 24 blodprov inte fann en enda dopad simmare under OS i Peking!

Mycket att fixa med...

Även fast man inte ska flytta särskilt långt så är det endel att ordna med dessa dagar. Inte minst den lilla detaljen BOENDE. Verkar inte så lätt att hitta nåt i nuläget. Fast jag ska höra mig för allt jag kan när jag väl är där. Tur att man har Malin så länge!

Har fått papper (eller egentligen en bunt papper ;) ) från Uppsala universitet med info om terminstart, studentkårer m.m. Det verkar så himla trevligt alltihop, jag verkligen längtar efter att få börja!

Nu har jag varit hemma några dagar. Fixat lite med packning och så, tvättat för hela familjens räkning, ätit lunch med Anna samt tränat skiten ur mig är väl ungefär det jag hunnit med. ;) Vet inte hur mycket träning det hinns med framöver så...lika bra att passa på! ;) På passet i morse kändes det faktiskt grymt bra! Mina armar har äntligen "vaknat" efter 5 veckors sommarlov. hehe...

I kväll ska Tove och jag röra ihop något gott och kolhydratrikt hemma hos henne för i morrn smäller det! Tjejmilen. :) Kan nog bli tungt med tanke på att jag kört 5 träningspass på tre dar, men men... man får väl göra det bästa av situationen! Det ska hur som helst bli skoj! :D

Någon mer där ute som ska springa? ;)


Hemma. :)

Hemma igen efter några roliga och omtumlande dagar i Malmö. Ett himla flängande blev det, men vad gör väl det! :D Är bara så otroligt glad och tacksam att jag kom in på mitt förstahandsval! Man måste ha lite tur här i livet också! Denna gång hängde min tur på 13 stycken reservers beslut.

Hur som helst var det kul att komma ner till Skåne ett tag och se hur skolan där verkade och möta en massa trevliga människor. Jätteskoj också att äntligen träffa Janeth igen och hennes man Mikael (för första gången). Jag fick ju dessutom bo hos dem. Så snällt, verkligen!!! :)



Men då var man hemma igen och äntligen kan jag börja planera min höst ordentligt! Känns verkligen skönt!

I morse var jag tillbaka i vattnet efter 8 dagar utan simträning. Kändes naturligtvis inte superbra rent simmässigt men jag njöt ändå! En sak är säker, jag kommer aldrig kunna sluta simma helt! Är alldeles för beroende av denna galna idrott och kommer nog alltid att vara, mer eller mindre. Jag älskar helt enkelt simlivet! :) Men det är tid för simlivet att kompromissa med plugglivet, för det är ju trots allt det som betyder mest för mig just nu.
Körde styrka efteråt och sen är det ett a3-pass i em. Lär ju vara så lagom pigg i morrn... :S

Förresten, Andreas och jag passade på att anmäla oss till Lidingöloppet också! Galet, men nu finns det ingen återvändo! Den 27 september smäller det! ;) haha... Nej, det ska faktiskt bli ruggigt kul, ser det som en häftig (och lite skrämmande) utmaning!

Nu har jag ställt mig i kö till ett antal studentrum och mailat flera personer som söker inneboende i Uppsala. Hoppas att man får napp någonstans!  I början kan jag iofs bo hos Malin, men det får ju bli en kort tid i så fall.

I'm in!!! :D

Läkarlinjen.

Uppsala.

På måndag börjar det.


Tror att jag måste bli vidskeplig, för i mitt horoskop häromdagen stod det:

"Den som väntar på något gott..." ;) haha...

 Jag skulle inte kunna var lyckligare just nu! :D
 

Malmö!

Shit, då var man här då...

Sov på vandrarhem i natt i samma rum som tre andra tjejer (två tyskor och en tjej från Lidköping). Vaknade vid halv sex och var verkligen HELT UTSÖVD. Så jag trippade upp ur sängen, snörde på mig gympadojorna och sprang en runda i den okända staden. Mina trötta rumskamrater trodde nog att jag var knäpp. Kan ju diskuteras, faktiskt... :P

Nu har jag varit på upprop, sitter nu på ett internetcafé en bit från skolan, börjar igen om 40 minuter. Kunde liksom inte låta bli att kolla min mail, ifall man skulle höra från Uppsala... Hoppas ännu på det!

Annars tror jag absolut att jag skulle trivas här, det verkar väldigt trevligt alltihop, men det är ju faktiskt inte den utbildning som jag helst vill in på, så det stör mig en aning.

I kväll flyttar jag hem till Janeth (som jag pluggade engelska med i höstas) och hennes man Mikael ett tag. Var hemma hos dem i går kväll på middag. Mycket trevligt och kul att ses igen!

Nu måste jag gå och skaffa mig lite käk innan första föreläsningen!

Hej så länge!

Malmö nästa!

God morgon!

Snart går tåget... Börjar kännas lite nervöst faktiskt.

Jag lämnar datorn hemma, kanske något jag kommer att få ångra... Men med tanke på hur jag ska bo (på vandrarhem i samma rum som en massa andra) så blir det nog bäst så, orkar ju inte släpa runt med den överallt. Hoppas att jag hinner blogga lite från någon annan dator i veckan!

Hej så länge!

<3

Vissa saker gör en bara så lycklig.

Uppriktig, djup uppskattning från en vän är nog det bästa man kan få.

Jag saknar dig också, gumman.

Telge Stadslopp

Jisses vilka LÅNGA 5 KM det var! 

Det var kul innan, det var jättekul efter, men det var fruktansvärt plågsamt under tiden!

Men mina 20 minuter och 35 sekunder är jag trots allt väldigt nöjd med! Fast det är klart, det hade ju varit grymt att gå under 20...

                         

.


"Work like you don't need the money.

Love like you've never been hurt.

Dance like nobody is watching."

Henrik Challis, Yala Yala






Skärgårdsvistelse och antagning...

Två dagar i en stuga i skärgården. Sex tjejer, d.v.s. Malin, jag, Malins mormor och collietikarna Madicken, Wilma och Sienna. En rätt skön kombination faktiskt. Inga måsten, ingen stress och fritt fram för näckbad mitt i natten. ;)

Fästingar var dock ordet för dessa dagar! Har man tre colliehundar med sig blir man plötsligt vallfärdsmål nr 1 för de vidriga små krypen. Jag överdriver inte när jag säger att vi plockat minst ett 70-tal bara under två dagar.

I går var det fint väder till att börja med så Malin och jag begav oss ut på en cykeltur. På något sätt hopade sig dock molnen ganska snabbt över oss och efter ett tag öste regnet ned. Så det blev fika under en gran i orange-gula regnjackor i stället för på en klippa i solen. Men men, mysigt i vilket fall!

I dag var vädret bättre. Jag joggade en bit på morgonen (Malin den sömntutan föredrog sängen :P). Sedan tog vi en långpromenad med hundarna och efter lunch åkte vi ut med båten och lade oss på ett par klippor för ett sista desperat försök att återuppliva solbrännan.  ;) Friskt satsat, men även i dag letade sig åskmolnen till slut fram... Framåt kvällen packade vi in oss i bilen och åkte hem till Södertälje igen.

I övrigt så har jag verkligen legat i dessa två dagar med att ringa både KI (tandläkarlinjen) och Uppsala Universitet (läkarlinjen) för att höra hur långt deras reservintagning framskridit. Härligt besked i dag må jag säga! Jag låg 14:e reserv till läkarlinjen och nu var de redan framme vid reserv nr 12!!!. Så jag har alla gånger fått nytt hopp. Snälla 2 personer till därute, tacka nej! ;) Skulle sväva på moln om så skedde!

I vilket fall så finns det inte mycket jag kan göra åt saken nu och helgen väntar, så inget lär ju hända på ett par dagar... Därför kommer jag helt enkelt att ta tåget ner till Malmö nu på sön för att börja på tandläkarlinjen där. Har bokat in mig på vandrarhem första veckan, rätt bra faktiskt ifall jag får andra antagningsbesked i veckan...

I morrn är det först jobb som gäller mellan 6.45-14.00, därefter en sväng förbi torget på vägen hem för att hämta ut nummerlappen till kvällens lopp. Klockan 18.00 springs det nämligen Telge Stadslopp, 5 km. Ska bli grymt kul!

Nåja, nog bäst att man kryper i säng snart, måste trots allt ställa klockan på en äckligt tidig alarmtid...

Godnatt!

Fys- och löppass

Jag hade glömt hur ONT det kan göra att träna.

Man måste vara knäpp som ÄLSKAR DET. :)

Morgonträning :)

Första morgonträningen avklarad. Nu i början, innan man hunnit bli så där trött och sliten av simning och styrketräning, känns det bara himla mysigt och kul att gå upp klockan 6 för att träna. :)

Hörde inget mer från skolan i Mlamö i går och jag var inte beredd på att de skulle ringa innan jag kom hem från träningen nu i morse, men jovisst! Klockan 8.05 ringde studievägledaren och frågade om jag ville ha min plats, tur att mamma var hemma och kunde svara. Men nu har jag iaf ringt upp och pratat med henne själv. Upprop nu på mån och sedan full vecka! Jag som inte ens har någonstans att bo...Får nog boka några nätter på vandrarhem till att börja med.

Nu ska jag bara njuta av en helt LEDIG dag. Ska ner på stan en sväng och lämna in en tavla som ska ramas in samt köpa ett par joggingbyxor. Sedan ska jag ta en promenix med Amanda och därefter se slutet av höjdhoppsfinalen. Spännande, nu är det GULDDAGS tycker jag! Vid 17-tiden ska vi springa ute vid Gröndal med simningen, blir nog kul!

Hej så länge!

Drama, drama...

Vaknade strax före 10 efter inte mindre än 15 timmars sömn! Galet, man kan ju undra vad jag haft för mig... Är väl antagligen 6 dagars jobbande och 5 mils löpning under en och samma vecka som satt sina spår... :P

Hur som helst, såg fram emot en riktig slappdag hemma, men nej så fel jag hade. Mitt i frukosten ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba kväll. Jag sa naturligtvis ja, vad gör man inte för lite extra money. ;)

Efter frukosten slog jag på datorn och då kom den verkliga överraskningen i ett mail:

"Hej Elin,

enligt mina papper finns du med som reserv 2 till tandläkarutbildningen
i Malmö.

Min fråga till dig är om du är intresserad av denna plats?

Hör av dig under dagen till mig oavsett ditt beslut.

Gärna också ett telefonnummer."

Efter att ha ringt Malin och panikpratat lite svarade jag ja till platsen. Läskigt, men spännande. Får se om de ringer upp under dagen...



Mys.

Färdigjobbat för i sommar.

Färdigtränat för idag.

Ruggigt höstväder ute.

Långkallingar och en gigantiskt luvtröja.

En riktigt lat hemmakväll.

Kan ju inte bli bättre.

8 GULD!

Finns inte mycket att säga egentligen.

Bara SÅ GRYM! :D

                   


Bara ett guld kvar...

Ingen vidare svenskdag i vattenkuben i Peking... Tessans OS-drömmar sprack med baddräkten. Tycker riktigt synd om henne. Och Nystrand... Ja, Nystrand var helt enkelt för långsam. 50 fritt vanns av brasilianaren Ceasar Cielo Fihlo. Riktigt snabb var han och riktigt rörd också av vinsten. Härligt att se hans glädjetårar under prisutdelningen!


Phelbs då! 100 fjäril, den på pappret "svåraste" distansen för honom att vinna. Och visst var det det. Det såg inte bra ut efter 50, inte efter 75, inte ens efter 99 m, MEN OTROLIGT NOG är han ändå 1 ynka hundradel före Cavic i mål!!! Det gäller att ha lite flyt också! Riktigt kul att han ändå lyckades vinna tycker jag, men bittert för serben som verkligen hade loppet i sin hand.

Så nu har Phelbs bara 4x100 me-finalen kvar att vinna. Lyckas han (och laget) med det är de 8 gulden bärgade. Hoppas, hoppas, hoppas att det håller ända fram nu!





Grattis Mattias!!! :D

GRATTIS GRATTIS MATTE!!! 18 år idag och inte nog med det har min lilla brorsa fixat teorin till körkortet idag också! Härligt!!!
                                          
                                   

Vid 7-tiden i morse grattades han av oss övriga i familjen och sedan åt vi frukost och kollade på simningen (som jag spelat in). Galet bra av Sara Nordenstam att ta brons på 200 bröst! Snacka om överraskning!

Därefter gick jag ned till badet för första gången på mycket länge. Det mesta var sig likt men i motionsbassängen fanns inte en droppe vatten. Hade totalt glömt att de skulle reparera den i sommar. Nu tränar vi ju inte i den som tur är, men det kan nog bli tjockt med motionärer i tävlingsbassängen framöver... Träffade Anders där och vi simmade 5x400. Lite lagom första pass efter 5 veckor ovan ytan. ;) Hur som helst kändes det ändå skapligt, fast jag hade lite grann känslan av att simma ovanpå vattnet utan att ha något grepp med armarna. Låter kanske lite knäppt... :P

Kom hem igen vid 11-tiden, åt lunch och somnade som en stock på soffan till bågskyttet på tv (faktiskt inte vidare kul sport att kolla på). Vaknade någon timme senare och hann precis se försöken på 50 fritt innan jag gick till jobbet.

Jobbade mellan 14 och 20.45. Det flöt på ganska bra och jag trivs med de gamla gubbarna och gummorna, men jag kan inte låta bli att tycka att det är riktigt sorgligt ibland. När en gammal dement människa t.ex. blir deppig och undrar varför hon/han ska leva överhuvudtaget, då känns det ibland som om man borde ha psykologkompetens för att finna bra svar. Men man får göra så gott man kan och för det mesta hjälper det att ta sig tid och sitta ner och prata en stund och ge den gamla en kram. Men det är ändå hemskt att människor ska behöva känna sig så hjälplösa och framför allt så överflödiga. Det skulle var bättre om det fanns fler enklare arbetsuppgifter för dem som önskar, för ingen mår bra av att inte kunna bidra med något.

Jisses, nu låter det ju som att ålderdomshemmet där jag jobbar är världens sorgligaste ställe. Så är det verkligen inte, det blir ju trots allt oftast inte värre än vad man gör det till och heller inte bättre. Så det gäller helt enkelt att skämta till det där det går och helt enkelt försöka sprida lite glädje omkring sig.
Trots allt så gillar jag också att det är lite av en utmaning stundtals, men det är ju klart att det jobbigt i alla sammanhang att behöva se en människa må dåligt. Det är verkligen något jag har börjat frukta, att någon i min närmaste omgivning någonsin ska behöva känna så på äldre dar. Så ta hand om alla gamla som ni har omkring er!

Nu har jag iaf kommit hem, kastat mig på kylskåpet och ätit ett antal mackor. ;) Galet vad hungrig jag var! Blev lite sugen på att gå ut nu på kvällen, men jag tror det får vara. Tänkte springa en långtur i morrn bitti (för att hinna med mina 5 mil under veckan) och att göra det halvbakis låter ju inte så klokt. Egentligen är jag inte så sugen på hela gå ut-grejen heller, det är bara dansnerven i mig som aldrig får vad den behöver! ;) Jag behöver bara en massa bra musik och ett härligt dansgolv!

Nåja, tror att jag ska se på "Brokeback Mountain" I kväll i stället. Hoppas den är bra!

Hej så länge!

Löpning, simning och en aning brottning.

Har precis tagit en dusch och smarrat i mig en massa av mammas goda pannkakor! Duschen var inte så mycket för att svalkas som för att värmas denna gång, efter 1 mils löpning var jag genomblöt och iskall av regnet. Härligt sommarväder vi har! ;)

Men löpningen har gått strålande denna vecka, det är bara torsdag och jag har redan hunnit med 3,2 mil. Kan nog komma upp i 5 mil med helgen inräknad... Känns som att min "långsamma fart" har blivit bra mycket högre och flåset är helt klart mycket bättre! Är så peppad inför Telge Stadslopp nästa vecka! Det är 5 km långt, har aldrig sprungit den sträckan på tid så jag har ingen aning om hur snabbt det kan tänkas gå. Men en tid under 22 minuter vill jag göra!

I morrn får det bli ett simpass istället (mina vader börjar ta lite stryk känner jag, vore ju synd om man skadade sig...), det första simpasset på 5 veckor! Galet, tror aldrig jag varit borta från vattnet så länge... Men det ska bli skoj, längtar verkligen efter att dra igång med träningen nu när man har sett så mycket simning på tv!

På tal om simning, finalpasset i morse var ju ingen höjdare för svensk del direkt... Två 8:e platser var ju inte vad man hoppats på. Tove, Hasse, Hanna, Henlöv, Amanda och jag som gått upp så ruggigt tidigt och satt bänkade där framför tv:n! Men det var trevligt ändå och jisses vad gott frukosten smakade klockan 5 på morgonen! :D

Nystrand fick ju alltså inte till något bra lopp i finalen på 100 fr, MEN han gick in och satte ett redigt svenskt rekord på 50 fritt (21,75) istället under eftermiddagen! Lätt vidare till semi med tredje tid. Mycket starkt gjort! Kul också att Gabriella Fagundez slog det gamla svenska rekordet på 800 fr!

Sedan var det ju det här med brottningen. Jag har egentligen för lite information för att uttala mig om saken, men OM det nu är så (som det hävdas på nyheterna) att domslutet för Ara Abrahamian var felaktigt och (ännu värre) att man t.o.m. vägrade att i detalj studera sekvensen i efterhand på video, är det ju katastrof! Sådan oproffessionalitet får inte förekomma, allra minst på ett OS! Om det var så tycker jag verkligen att han gjorde rätt som slängde sin bronsmedalj på golvet, hur osportsligt det än må vara! Skulle iofs vilja höra en icke-svensk kommentera fallet, känns som att de åsikter man hört hittills kan vara aningen partiska...

.

Ledig torsdag.

Så skönt. :)


.

"I see life and light
All the colours of the world
So beautiful
Won't you come with me?

I see birds and trees
All the flowers of the world so beautiful
Won't you come with me?

Can't you see life's easy
If you consider things
From another point of view"

It's all about Phelbs...

Han är grym. Minst sagt.

Men grymmast i lagkappen 4x100 fr var ändå hans lagkompis Jason Lezak med galna 46,06 på sistasträckan! (det nysatta världsrekordet, 100 fritt = 47,05)



Michael Phelbs chans till 8 guld i ett och samma OS känns just nu mycket realistisk.

En stor lägenhet som plötsligt blev liten...

Jag har blivit ruggigt bortskämd med att bo ensam i en fyrarummare hela sommaren.

När nu hela härliga familjen Kaos är hemma igen känns det som om en tornado virvlat in. Aldrig tyst, aldrig städat och framför allt är den bästa tv:n aldrig ledig!

Hur ekonomiskt och smart det än må vara att bo hemma och plugga, har jag aldrig känt ett större behov av att flytta hemifrån.

Uppsala och Malmö, 14:e och 2:a reserv, kom igen nu då!

                              
En familjemedlem som inte gör så mycket väsen av sig. :)

OS!!! :D

Vad har hänt med musiken på alla nattklubbar i Södertälje? Var är all schlager och glad musik? Hanna och jag försökte oss verkligen på en kul danskväll i går, men allt går faktiskt inte att dansa till...

Nåja, det slutade med hemköpt kebab och filmen "Snygg, Sexig & Singel"  i stället fram till OS-finalernas början kl 4. (simning alltså, vad annars! ;) ) Phelbs var ju precis så grym som man hade hoppats, krossade världsrekordet på 400 medley, 1 av 8 guld bärgat. Hoppas på lite svenskfinaler (och medaljer) framöver också!

                                         

Denna söndag har varit ganska slapp. Sov till 12 och har faktiskt inte gjort så mycket sedan dess. Skönt.

Brorsans och min lilla cykeltur gick förresten bra. Drygt 18 mil blev det sammanlagt och det var faktiskt lättare än jag trott. Nu körde vi visserligen bara 9 mil åt gången (sov en natt på vandrarhem) men med lite träning ska nog inte Vätternrundan (30 mil) vara omöjlig. Bara man inte får ont någonstans, det är det värsta hindret tror jag.

                  

En veckas jobb kvar nu. Jobbar alla dagar utom tors, men mina jobbtider är de mest perfekta! Antingen 7-14 eller 14-21. Oavsett vilket har man ju en massa ledig tid. :) Konstiga sovtider lär det dock bli denna vecka, måste ju kolla finalerna varje morgon kl 4.00! ;)

Kör hårt alla OS-deltagare!!! :D


Ändrade planer...

Väckarklockan ringde 5 i morse. Jag behövde inte ens titta ut genom fönstret, regnet hördes. Så, Matte och jag sköt upp vår lila cykeltur en dag. Hoppas på bättre väder i morrn!

I går var jag i Örebro och hämtade min cykel samt var hos frissan och permanentade håret! Hör och häpna. :D Mest för att jag länge velat prova och för att jag var så otroligt trött på min gamla frisyr. Just nu känns det lite ovant och på sätt och vis ser jag lite ut som ett troll, men jag vänjer mig nog så småningom. Kul känns det iaf! ;)

I dag fick jag ju en extra dag på landet (inte mig emot egentligen) så jag har roat mig med följande:

* Kollat på 1,5 dvd-skiva "Sex & the City"

*Sprungit 5,6 km mellan regnskurarna och verlkligen försökt att undvika att blöta håret (får ju inte tvätta det på 72 h p.g.a. permanenten), lyckades väl sådär med det... :P

*Ätit upp överbliven efterrätt från gårdagen. Mums, mums! :D

*Löst (eller åtminstone försökt lösa) två korsord. Garanterat en "arbetsskada" av att ha vistats för mycket på ålderdomshem på sistone! ;)

*Blivit getingstucken i ett dumdristigt försök att vifta ut det lilla krypet ur huset. Nu har mitt pekfinger samma storlek som två normala...

*Följt med mamma till kyrkogården för att skrubba gravstenar samt sätta blommor på mormor och morfars grav. Dock utan vidare framgång med skrubbningen, krävs nog starkare grejer än Ajax för att gamla lavar ska ge med sig...






Här händer det grejer!

Regn och rusk, 11 grader och hela familjen långt uppe i Närkes skogar. Låter kanske inte vidare spännande, men jodå, har ändå lyckats med en liten gnutta drama drama idag! ;)

Antagningsbesked 2 har nämligen kommit. Jag är fortfarande inte antagen till  något av de program jag sökt, MEN reservplats 33 på läkarlinjen i Uppsala blev till reservplats 14 nu efter antagning 2! Det var bra mycket bättre än förväntat, så vi får helt enkelt se om det kanske kan gå ner ytterligare en 14 platser eller så! ;) Även fast jag vet att det inte är särskilt troligt så kan man ju inte ge upp hoppet, eller hur!

Tog tåget från Södertälje till Hallsberg i går morse. Päronen mötte mig på stationen och vi åkte in till Örebro för att kolla på cykel till mig. Kände att det var dags att investera i en ny, särskilt som jag kommer att behöva en till om jag ev. ska plugga i en annan stad samt för att jag vill (SKA!) köra Vätternrundan nästa sommar (Kan ju kräva lite fler än min cykels 4 växlar, eller vad tror ni?! ;) ). Hittade iaf en riktigt bra. Eller om jag ska vara ärlig hittade jag en riktigt bra och en nästan lika bra fast med mycket snyggare färg ( för ungefär samma pris) och jag kan säga att det var ett svårt val mellan de båda. Kan ju tyckas hur ytligt som helst att bara kolla på cykelns färg och inte på diverse praktiska funktioner, men det är helt enkelt så jag funkar. Jag är en färgmänniska och saker som är färgglada och vackra har enorm inverkan på mig. I detta fall var blått sååå mycket mer tilltalande än svart! Hur som helst blev det ändå den förnuftiga svarta cykeln som inhandlades (päronen hade ett finger med i spelet, naturligtvis!). Den var ju iofs inte alls så tokig den heller, är säker på att jag kommer att trivas utmärkt med den!

Hur som helst, cykeln är inte hämtad än så jag ska in till Örebro i morrn igen. Då ska det även till drastiska förändringar inom ett annat område, vad tänker jag inte avslöja än...

Eftersom novembervädret inte verkar ge med sig i första taget tänker jag hålla mig inomhus ett tag. Ska försöka mig på Amandas goda efterrätt från i tisdags. Skulle vilja bjuda på den i morrn kväll när det kommer lite släktingar. Får se om jag lyckas, i annat fall får jag väl röra ihop en kladdkaka eller nåt! ;)


Ledig!

Jisses, vad skoj vi hade i går! :D Bästa dansgolvet och massa bra musik! Sällan blir det bättre.

Sov till kl 12 i dag (vilket verkligen behövdes, kom hem strax efter 5 i natt), började jobba kl 14 och har nu kommit hem från jobbet och diskat av min dunderdisk som jag staplat på diskbänken den senaste veckan. ;)

Så nu gäller det bara att packa lite och vattna mammas alla miljoner pelargoner, för i morrn är det landet som gäller! Är ledig från jobbet en hel vecka nu, underbart! :) Hoppas att vädret skärper till sig lite också, iaf på tor-fre för då är det Tour de Sörmland som gäller! ;) hehe... Jag och brorsan tänkte nämligen trampa oss tillbaka hem till Södertälje, en tur på knappt 20 mil. Kan nog bli intressant...




Dansabstinens!

Om man nu kan få abstinens av att inte ha virvlat runt på dansgolvet på ett alltför bra tag så har jag definitivt det.

Galet
sugen på att gå ut i kväll! :D

     

Den som försöker få mig av dansgolvet för tidigt ska ha en BRA anledning... ;)

Bästa låten!!!


Lååång dag

Fy, vad denna dag gick långsamt! Men effektiv har den varit. Hann både med att ta mig från landet med tåg, inhandla lite mat till mitt tomma kylskåp samt springa 6 km innan klockan 11! Provade på en lätt tempohöjning i joggingspåret, vilket kändes aningen flåsigt... :S
 Sedan slappade jag ett tag tills det var dags att bege sig till jobbet strax efter 13. Men tiden därefter, från 14-21, sniglade sig verkligen fram!

Nåja, äntligen hemma nu iaf... och vrålhungrig!!! Tur att kylskåpet är påfyllt! ;)

Har förresten fått ett kanonerbjudande om aupairjobb i New York. Familjen verkar trevlig, det är bra betalt och sen är det ju NEW YORK! (Fick iofs ett erbjudande därifrån för ett par veckor också, men den familjen verkade lite underlig och dessutom bodde de rätt långt från stan). Detta däremot! Funderar allvarligt talat på att tacka ja, familjen bor alldeles vid hörnet av Central Park, så bättre läge får man ju leta efter! Måste bara se hur det går med antagningen till högskolan först (nu på ons) innan jag fattar några beslut...

RSS 2.0